If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нали се разбрахме, че гърнето е като напудрена миска, която отвътре може да е пред разпад или обратното.
Не се заяждам, просто не искам да заблудиш колегите.
За гърнето е важно състоянието на пълнежа.
пълнежа е цвете, отнасяй гърнето. 40лв е без пари направо.ще имаш за резерва
"Здраво" не означава ново.
Изпускателната система на колата е като презерватива - не търпи повторна употреба.
Мрънкане си е това. Дал си десет лева, какво толкова е станало. Не разбирам с какво колегата е виновен.
Кофти късмет за него, че точно ти си бил в този случай.
Ако бях аз, просто щях да му звънна и да му кажа, "колега, това за мен не е здраво гърне".
Да не говорим, че за да има измама, трябва да има печалба от страна на измамника, а тук няма такава. Нещо повече, направил си е труда да свали гърнето.
Написал си пълни глупости и голегата пуснал темата е АБСОЛЮТНО прав за себе си.....
Щом продавача е казал, че гърнето е здраво, няма гнило, значи трябва да е точно такова......
А колко струва старо гърне и как трябва да изглежда, тва въобще няма нощо общо с темата......
И въобще не ми обяснявай, че за тия пари гърнето е супер..... Тва го решава този който плаща....
Е хубо де колегата коректен, с много плюсове...ми като е с много плюсове да изхвърли гърнето и да не се мъчи да вади пари от него, а той си казал "ееее имам 10000 плюса боли ме гъза за един минус.."
А и тва гърне не ми се вярва той да си го сложи на неговата кола...а ако все пак е решил да вади пари от тва лайно да беше го описал подробно, а не да говори глупости, че тва било мокро, че нищо му нямало и така...
А тези форуми, не са ли за това да си помагаме..???????????
Точно така колега, НО за голямо съжаление в БГ тва понятие е малко криворазбрано........
Иначе доста колеги тук се опитват да помогнат, кой както и с каквото може....
човек на който са му останали части в гаража или мазата и предпочита да ги разкара щото така или иначе няма да ги ползва пък и ще помогне на колега със същия автомобил.
не някой прикрит търговец правещ бизнес във форума, ама иначе най-големия алфист се пише.
ето примерно наскоро питам VFTI за масло. едно че обясни всичко подробно, но ми каза и от къде мога да купя същото което той предлага за да спестя от доставка. е, купих си от него и беше пратил и готина лепенка, да напишеш кога е сменено и да я лепнеш при двигателя
специално тоя изглежда не е щото виждаш че хората със знания и опит не пишат. тука е място за бизнес и общи приказки.
---------- Post added at 09:26 ---------- Previous post was at 09:23 ----------
щото прасчо при мен всичко след катализатора е един модул което са 2 гърнета. задното е капут, но средното беше ок. смених си целия модул, а здравото гърне свърши работа на колега. айде марш у блатото.
Да така трябва да бъде......
За съжаление повечето гледат да спечелят по някакъв начин, айде няма лошо......
НО когато злоупотребяват с доверието на колегите, тогава ХИЧ НЕ Е ДОБРЕ......
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Написал си пълни глупости и голегата пуснал темата е АБСОЛЮТНО прав за себе си.....
Щом продавача е казал, че гърнето е здраво, няма гнило, значи трябва да е точно такова......
А колко струва старо гърне и как трябва да изглежда, тва въобще няма нощо общо с темата......
И въобще не ми обяснявай, че за тия пари гърнето е супер..... Тва го решава този който плаща....
Точно така.
Точно така колега, НО за голямо съжаление в БГ тва понятие е малко криворазбрано........
Иначе доста колеги тук се опитват да помогнат, кой както и с каквото може....
Да така трябва да бъде......
За съжаление повечето гледат да спечелят по някакъв начин, айде няма лошо......
НО когато злоупотребяват с доверието на колегите, тогава ХИЧ НЕ Е ДОБРЕ......
Да, и колегата е решил да не го плати, но си е платил риска, който е поел поръчвайки втора употреба.
Не се изсилвай толкова с категоризацията на написаното от мен.
Аз не виждам, проблем, нито измама. Виждам мрънкане, което е основателно само при покупка на чисто нови детайли и части.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Да, и колегата е решил да не го плати, но си е платил риска, който е поел поръчвайки втора употреба.
Не се изсилвай толкова с категоризацията на написаното от мен.
Аз не виждам, проблем, нито измама. Виждам мрънкане, което е основателно само при покупка на чисто нови детайли и части.
ДА и ако му се беше доверил напълно и ще трябваше да си го плати кат ПИЧ......
Миииии, не знам кво точно виждаш ти!!!!!
НО проблема е в ДОВЕРИЕТО...
Щом продавача праща различна от обещаната стока, значи е НЕ КОРЕКТЕН....
Щот доверие трудно се печели, а лесно с губи.....
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Така е на разговорен език. "Праговете са изгнили". Това означава, че ръждата е направила ДУПКА, или толкова е ръждясал металът, че ако боднеш с отверката и пробиваш всичко.
Много си буквален.
Аз видях ръждясал горен слой на това гърне, което не означава, че навътре има пробив, или че пълнежа на гърнето е издухал.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Така е на разговорен език. "Праговете са изгнили". Това означава, че ръждата е направила ДУПКА, или толкова е ръждясал металът, че ако боднеш с отверката и пробиваш всичко.
Много си буквален.
Аз видях ръждясал горен слой на това гърне, което не означава, че навътре има пробив, или че пълнежа на гърнето е издухал.
гледаш ама не виждаш, май само вятър си правиш на устата. ръждата е окис на желязото, демек железен оксид или казано по друг начин-корозия. ей тия тъмните петна около гнилоча са точно това в задната вътрешна част на гърнето, прикрити от алуминизацията, която между другото се прави точно с антикорозионна защита. ако го чукнеш с дръжката на отвеката, корпуса ще се разпадне. гърнето е за контейнера по всички параграфи както казах. ако нещо не ти е ясно, питай. то не е срамно а срама е когато се излагаш и после го осъзнаеш.
гледаш ама не виждаш, май само вятър си правиш на устата. ръждата е окис на желязото, демек железен оксид или казано по друг начин-корозия. ей тия тъмните петна около гнилоча са точно това в задната вътрешна част на гърнето, прикрити от алуминизацията, която между другото се прави точно с антикорозионна защита. ако го чукнеш с дръжката на отвеката, корпуса ще се разпадне. гърнето е за контейнера по всички параграфи както казах. ако нещо не ти е ясно, питай. то не е срамно а срама е когато се излагаш и после го осъзнаеш.
Това за какво го написа, не съм те питал. Сигурно не правиш разлика между окис и оксид./споко, няма такава, не се шашкай/ Няма да изпъкнеш колко много знаеш. Изтрий после и този "гениален" пост и си "обирай крушите". Егати трагедията.
Това гърне си е точно 40 кинта.
---------- Post added at 15:39 ---------- Previous post was at 15:32 ----------
Comment